Ord kan såre

Av og til, er jeg så dritt lei av at vi alltid går rundt å tenker på hva andre tror om deg. Du må gjøre som du selv vil. Ikke tenk på hva alle andre syns om deg kun fordi du spiser majones på pizza, fordi du går med ruter og striper sammen, fordi du går med bukse når det er stekende sol og at du legger deg en time før alle andre på din alder kun for å få den ene timen med ekstra søvn. Det er som om ingenting er godt nok for noen. Har du store pupper og bruker en vanlig, hverdagslig, utringet singlett som alle andre blir du tatt for oppmerksomhetssyk. Får du en skoleveske til en drøy tusenlapp er du bortskjemt. Men hva med alle de som ikke kan noe for hvor store pupper dem har eller om moren syns det er greit å legge litt penger i en kvalitetsveske som holder lengre enn H&M sine? 

Du syns hun er hore fordi hun har vært heldig med kjærligheten. Det du ikke vet er at de gangene venninnene hennes kødder om det, sårer. Du syns han ser ut som en homofil kun fordi han har 1000 ganger bedre stil enn deg. Det du ikke vet er det er det eneste han faktisk vet hva å gjøre. Han kan kleskodene og vet hvordan å kombinere plagg, sette sammen bra antrekk. DU  har ikke noe grunn til å rakke ned på han av den grunn. Simpelthen fordi du ikke har det noe bra med deg selv betyr ikke det at du har rett til å la andre få dårlige tanker om seg. Det ødlegger liv, nettopp det å ha fordommer før du i det hele tatt har tatt deg tiden til å kjenne personen, utveksle noen ord. Det er jo ikke all verdens som skal til for at en persons dag skal bli litt lysere.
Det er så mange her i verden som ikke klarer å se noen ha suksess eller lykkes i livet. De på topplisten for eksempel, har jobbet hard og lenge for å komme opp på nettopp den plassen de er idag. Hvor glad hadde ikke du blitt av at all jobben og tiden du har lagt i bloggingen, endelig viser resultat? Det å få hatkommentarer hver dag, kun fordi de oppnår noe du selv vil, er unødvendig. Hvor langt tenker du? Hvertfall ikke lengre enn nesen din. Det er ikke noe grunn til å rakke ned på andre, kun fordi du ikke får oppleve de samme tingene som dem, fordi du er sjalu, fordi du ikke klarer å være glad på dems veiene! Det er så lite fokus på det nå, å være glad på andre sine veiene fordi de har klart det dem vil. 

All negativitet er så unødvendig. Yolo er ikke en unnskyldning for å oppføre deg som en slut. Karakterene på skolen er ikke oppskryt. Det er de små gledene i livet som gjelder. Det at du har vært gjennom mye i livet ditt, betyr ikke at det ikke er noen andre som også ha det. Ha litt medfølelse for andre. Kvitt deg med de personene som skaper negativ energi rundt deg og meng deg heller med de som skaper positiv. Det er så få ting som skal til for at en person har det bra, og om alle tenker godt gjennom det - vi har alle såret en person vi helst skulle sett bort fra. Gått tilbake i tid og endret det valget vi tok for at det skulle skje. Ikke alle tenker gjennom konsekvensene det kan få i ettertid, men det gjelder å leve i nuet. Konsentrer deg om degselv og ikke vær obsessed på hva alle andre gjør feil. Ta tak i deg selv før du skal rette på noen andre. For om alle gjør det, blir det så mye lettere å leve det livet du vil. Vet ikke hvor jeg vil med dette innlegget, men alt som står har virret rundt i tankene mine i en goood stund nå. Var godt å bare få skrevet alt ned uten å tenke gjennom helt.

Image and video hosting by TinyPic

- Inger Johanne

2 kommentarer

Jennysofie
-23.08.2012 kl:21:59


Veldig fint skrevet Ingro! <3
Mette
-25.08.2012 kl:21:12


Drit bra skrevet, er helt enig i alt du skriver! :) <3

Skriv en ny kommentar